Procedura CoolPeel își primește numele din pulsul super-scurt, care creează “daune” controlate cu o acumulare mai mică de căldură în piele. Rezultatul este mai puțin exfoliant și, deși pielea poate părea roșie și uscată, durează doar câteva zile.

În acest fel, SmartXide Punto face posibilă adaptarea puterii laserului și a dimensiunii pulsului la pacient. Dimensiunea reglabilă a pulsului înseamnă, de asemenea, că se pot trata zone mai mici, cum ar fi în jurul ochilor.

În plus, față de timpul de impuls extrem de scurt, care previne deteriorarea termică a pielii, laserul are, de asemenea, un model unic de pulverizare, care scurtează timpul total de tratament. Un tratament facial complet durează doar 5 până la 15 minute, în timp ce alte tratamente ablative cu laser, pot dura până la două ore, în funcție de zona de tratament.
CoolPeel® este o modalitate complet nouă de a oferi beneficiile unui tratament tradițional de refacere a suprafeței de CO2 cu o abordare mai sigură și mai confortabilă. 

Sistemul oferă timp minim de întrerupere și confort total pentru pacienți.

●     reduce apariția ridurilor de expresie
●     diminuează porii
●     repară efectele negative produse de expunerea la soare
●     îmbunătățește textura pielii

Nu necesită anestezie, iar timpul de refacere este de doar câteva zile.

Nivelul maxim de performanță nu a fost atins niciodată înainte în aplicațiile dermatologice

SmartXide Punto este capabil să trateze cu succes și în condiții de maximă siguranță chiar și cele mai complexe cazuri, cum ar fi cicatricile, suprafeţele pigmentate și ridurile adânci, chiar și în zonele foarte delicate (precum gâtul sau zona pleoapelor) dar și pe fototipurile cu un risc ridicat de hiperpigmentare postinflamatorie.
SmartXide Punto este cel mai nou sistem laser fracționat DEKA Laser, care combină caracteristicile sale tehnice de înaltă calitate, cu cea mai evoluată tehnologie sursă laser RF-CO₂.


Aparatul Laser CO2 SmartXide Punto este echipat cu tehnologia exclusivă PSD™, pentru a atinge niveluri de performanță nedepășite înainte în aplicațiile dermatologice.

Ablația: puterea de vârf ridicată livrată în prima parte a pulsului, eliberează o cantitate mare de energie foarte rapid și provoacă ablația imediată a epidermei și a straturilor superficiale ale pielii.
Efectul termic: după ablație, energia laserului CO2 este transformată în căldură și este transmisa adânc în derm, producând o „contracție” imediată a țesuturilor cu o stimulare puternică a producției de colagen nou.

#CoolPeel este ca o muzică pentru piele!

SmartXide Punto CO2

Recomandat pentru:

●    Terapia DOT - Fracționat
●    Lifting Periocular
●    Cicatrici
●    Vergeturi
●    Dermatologie, Chirurgie Plastică & Estetică

Up arrow

Sună-ne:

+40 730 131 336

sau programează-te online:

programare dermatologie

Programează o vizită

dermatologie

Ai întrebări sau dorești să programezi o vizită? 

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

epilare definitiva
epilare laser

 

LASER CO2 FRACȚIONAT

Dr Chiriac Gabriela - dermatologie Timisoara - Pagini Aurii
Dermatologie Timisoara
Dr. Chiriac Gabriela pagina Facebook

Viziteaza-ne

Bd. Liviu Rebreanu nr.3

cam. 31, et. 2

Timisoara, Jud. Timis

Cod Postal 300479

Site Web realizat si gestionat de FCR Media On Line SRL - www.paginiaurii.ro

epilare definitiva
Dermatologie Timisoara
Dermatologie Timisoara